PALVELUMME

 Taksiliikenne 
 

KELA-taksi

Jos sinulla on oikeus Kelan korvaamaan taksimatkaan, tilaa taksi alueellisesta tilausnumerosta. Saat matkakorvauksen heti taksissa ja maksat matkastasi enintään 25 euron omavastuun. Lisätietoa löydät https://www.kela.fi/nain-tilaat-taksin

Kela-taksin voit tilata numerosta 0800 93 150

Vakiotaksi

Voit hakea vakiotaksiin oikeutta jos Kelan ehdot täyttyvät kohdallasi. Lisätietoa löydät https://www.kela.fi/vakiotaksiasiakkuus

Vakiotaksia käyttäessäsi voit tilata kuljetuksen suoraan tutulta taksinkuljettajalta!


Koulukuljetukset, ruokajakelut, sosiaalikuljetukset

Palvelemme niin kuntaa kuin Soitea hoitamalla alueellisia koulukuljetuksia, ruokajakelua ja sosiaalikuljetuksia. Meiltä saat tarvittaessa myös saattajan.

 

Tilataksit ja invataksit

Meiltä löytyy tilatakseja kaikkiaan viisi kappaletta. Tilataksin voit tilata myös ennakkoon. Palvelemme pyörätuolia ja apuvälineitä käyttäviä asiakkaita invatakseilla. Kuljettajamme ovat aina apunasi kulkiessasi pyörätuolin kanssa. Ajamme myös paarikuljetuksia, esimerkiksi sairaaloiden välisiä kuljetuksia. Meiltä saat tarvittaessa myös saattajan.

 


Kuljetuspalvelut

Vievä Oy kuljettaa tarvittaessa kuriiripalveluna kiireelliset asiakirjasi, varaosasi tai mille sinulla onkaan tarve saada nopea kuljetus! Toimimme myös Matkahuollon pakettijakelijana alueella. 

Tarvittaessa saat meiltä kotiinkuljetuksen vaikkapa lääkkeillesi apteekista. Tulossa myös Ruokakassi-palvelu.